gezichts-behandeling-maria-akerbergMÅ Vitamine C Treatment – Een vitaminerijke Vitamine C-behandeling die de huid extra glans en een echte Energy boost geeft

Vitamine C activeert de huid diepgaand en stimuleert de aanmaak van collageen, wat van groot belang is voor de elasticiteit van de huid. Het heeft een diepgaande, reinigende en zuiverende werking die de huid direct fris doet aanvoelen.

VITAMINE C TREATMENT begint met het reinigen en peelen van de huid waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Daarna wordt een speciaal serum met stabiele Vitamine C aangebracht, dat in de huid wordt gemasseerd/gesluisd. Hier overheen komt een verzorgend en hydraterend gezichtsmasker.

Resultaat van de behandeling

 • Herstelt huid met zonneschade
 • Voorkomt zichtbare veroudering van de huid
 • Energiekick voor vermoeide huid
 • Meer stralende en elastische huid
 • Ontstekingsremmend, bijvoorbeeld bij milde acne
 • Geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Niet geschikt voor mensen met een citrusallergie

Wat is stabiele Vitamine C?

Onze stabiele Vitamine C is afkomstig uit Sinaasappelen (Citrus Aurantium Dulcis). Het is een Vitamine C-concentraat dat op een unieke en gepatenteerde manier wordt gestabiliseerd. Gewone Vitamine C verliest snel zijn werkzaamheid wanneer het in contact komt met lucht, wat zorgt voor slechts een milde peeling op het huidoppervlak. Stabiele Vitamine C werkt in op diepere huidlagen.

Onze stabiele Vitamine C voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid (als gevolg van blootstelling aan de zon) door het collageen in de huid tegen vrije radicalen te beschermen en de aanmaak van collageen (ondersteunend weefsel in de huid) te beïnvloeden. Stabiele Vitamine C heeft op de lange termijn bovendien een oplichtend effect op pigmentvlekken doordat de stof de aanmaak van melanine beïnvloedt. Dat maakt een Vitamine C-behandeling perfect na het zonnen.

Wanneer past deze behandeling?

De behandeling kan het hele jaar door worden gegeven. Hij is met name geschikt wanneer de huid wat extra verzorging nodig heeft, bijvoorbeeld na het zonnen in de zomer of na een mogelijke ziekteperiode.

Let op! Mensen met een citrusallergie kunnen gevoelig zijn voor stabiele Vitamine C.

Na de behandeling

Wat je in de toekomst in de spiegel ziet, wordt bepaald door je dagelijkse aanpak. Gebruik daarom voor het beste resultaat de producten van MÅ na de behandeling. We adviseren altijd een basis die bestaat uit reiniging, gezichtswater, dagcrème en oogcrème. Voor meer diepgaande resultaten adviseren we een aanvulling met serum, olie en balsem.

Wil je je huid een vitamine C-boost blijven geven, dan kun je dat het beste doen met ons SERUM C. Dat gebruik je ’s nachts en het liefst onder onze NIGHT CREAM die met gefermenteerd Melkzuur het effect van de vitamine C nog effectiever maakt.

Naast vitamine C bevat Serum C onder andere vitamine A, B6 en polyfenolen. Vitamine A stimuleert de aanmaak van collageen. Uv-A-straling breekt de vitamine A af, waardoor Serum C een perfect product is om te gebruiken na het zonnen.

Vitamine B6 regelt de vetproductie en medel daardoor is Serum C ook geschikt voor mensen met een vette huid en milde acne. Polyfenolen zijn antioxidanten die niet alleen de cellen beschermen, maar bovendien de microcirculatie van de huid verbeteren en een ontstekingsremmende werking hebben.

Vermijd het volgende

 • Afhankelijk van de aanbevelingen van je schoonheidsspecialist mag de huid gedurende 24-48 uur na een gezichtsbehandeling niet worden blootgesteld aan de zon
 • Vermijd make-up en huidverzorging van andere merken tijdens de behandelingsperiode
 • Kou en wind

Dagelijkse huidverzorgingsroutine

Dagverzorging

 1. Was eerst je handen.
 2. Reinig daarna je gezicht met een reinigingsproduct dat past bij jouw huidtype.
 3. Afspoelen en de huid droogmaken.
 4. Spray Freshener op het gezicht.
 5. Breng oogcrème aan en eventueel serum en/of olie plus een dagcrème en/of balsem.
 6. Gebruik je make-up? Kies bij deze stap dan een passende tint uit onze huidverzorgende make-up.

Nachtverzorging

 1. Reinig de huid (stap 1-4 dagverzorging)
 2. Breng eerst een oogcrème aan, daarna Serum C aanbrengen en sluit af met Night Cream.

2 keer per week

 1. Geschikte gezichtspeeling aanbrengen en de huid exfoliëren gedurende enkele minuten.
 2. Breng een geschikt gezichtsmasker over de peeling aan en laat het gedurende ongeveer 20 minuten inwerken – of de hele nacht.
 3. Verwijdeer het masker met water en droog het gezicht met een schone handdoek.

 

Vind en MÅ salon bij jou in de buurt

Je vindt MARIA ÅKERBERG bij goed opgeleide schoonheidsspecialisten, specialisten bij wellnessresorts en beautyfarms en masseurs. Daar worden onze producten verkocht en gebruikt bij professionele behandelingen.

Gebruik de link hieronder om een salon bij jou in de buurt te vinden. In het zoekveld kun je de naam van de salon, de plaats of het land invoeren.

Klik op de de naam van de salon voor openingstijden, het bezoekadres en andere informatie over de salon.

Vind een MÅ salon