Een vitaminerijke behandeling met stabiele Vitamine C

Vitamine C heeft een diepe, activerende werking op de huid en stimuleert de aanmaak van collageen. Dit is van groot belang voor de elasticiteit van de huid. Het heeft een diepe, reinigende en zuiverende werking die de huid direct fris doet aanvoelen.

Wat is stabiele Vitamine C?

De stabiele vitamine C in deze behandeling is afkomstig uit sinaasappelen (Citrus Aurantium Dulcis). Dit vitamine C-concentraat is op een unieke en gepatenteerde manier gestabiliseerd. In tegenstelling tot gewone vitamine C, die snel zijn werkzaamheid verliest bij contact met lucht en slechts een milde peeling op het huidoppervlak biedt, dringt stabiele vitamine C door tot diepere huidlagen.

Stabiele vitamine C voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid als gevolg van blootstelling aan de zon door het collageen in de huid te beschermen tegen vrije radicalen en de aanmaak van collageen (ondersteunend weefsel in de huid) te bevorderen. Bovendien heeft stabiele vitamine C op de lange termijn een oplichtend effect op pigmentvlekken doordat het de aanmaak van melanine beïnvloedt. Dit maakt een vitamine C-behandeling perfect na het zonnen.

Resultaat van de behandeling

•  Herstelt huid met zonneschade

•  Voorkomt zichtbare veroudering van de huid

•  Energiekick voor vermoeide huid

•  Meer stralende en elastische huid

•  Ontstekingsremmend, bijvoorbeeld bij milde acne

•  Geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Niet geschikt voor mensen met een citrusallergie

Wanneer is het geschikt?

De behandeling kan het hele jaar door worden gegeven. Hij is met name geschikt wanneer de huid wat extra verzorging nodig heeft, bijvoorbeeld na het zonnen in de zomer of na een mogelijke ziekteperiode.

Let op! Mensen met een citrusallergie kunnen gevoelig zijn voor stabiele Vitamine C.

 

Lees meer over onze andere meest geboekte MÅ behandelingen:

Pure Cell Treatment 

Antirouge Treatment

AHA Treatment