Een verfrissende AHA-behandeling die je huid reinigt en versterkt

De AHA Treatment verwijdert onzuiverheden en verstevigt de huid door gebruik te maken van een krachtige peeling met Melkzuur. Deze effectieve behandeling reinigt diep en versterkt de collageenvezels, waardoor uw huid er frisser en steviger uitziet. Ideaal voor een vette en onzuivere huid, maar ook perfect om een vermoeide, doffe huid op te frissen. Bovendien helpt de AHA Treatment bij het verminderen van fijne lijntjes, waardoor uw huid een jeugdige uitstraling krijgt.

Wat is Melkzuur?

MARIA ÅKERBERG gebruikt Melkzuur (Lactic Acid) uit suikerbieten. Dit Melkzuur is van hetzelfde type dat we van nature ook in ons lichaam gebruiken om vocht te binden en om de huid op te bouwen. Dit Melkzuur is geheel uniek en wordt alleen door MARIA ÅKERBERG gebruikt.

Resultaat van de behandeling

• Helpt bij puistjes, mee-eters en grove poriën

• Vermindering van zichtbaarheid van pigmentvlekken

• Versterkt de collageenvezels, waardoor littekens worden verminderd

Wanneer is de behandeling geschikt?

De beste periodes van het jaar voor een AHA-behandeling zijn in de herfst en de winter. Wij raden de behandeling af als de huid de opeenvolgende maand aan de zon wordt blootgesteld of als de huid onlangs een AHA-kuur met producten van een ander merk heeft gehad.

 

Lees meer over onze andere meest geboekte MÅ behandelingen:

Pure Cell Treatment 

Vitamin C Treatment

Antirouge Treatment