Natuurlijk huidverzorging uit Zweden

MARIA ÅKERBERG is een familiebedrijf uit Frillesås, een karakteristiek kustplaatsje in West-Zweden. Als hét toonaangevend merk in Zweden op het gebied van professionele, natuurlijke huidverzorging, richt het bedrijf zich al sinds de oprichting in 1995 op het mooier maken van de wereld. Met zuivere producten die diepwerkend verzorgen en langdurige resultaten bieden, wil MARIA ÅKERBERG de natuurlijke schoonheid vastleggen. Deze filosofie, bekend als Deepskin Organics®, doordringt alles wat we doen en vormt de kern van onze merkbelofte.

De visie van MARIA ÅKERBERG

Bij MARIA ÅKERBERG ligt de focus op wat echt belangrijk is en laat daarom onnodige zaken achterwege. Dit betekent dat we kiezen voor grondstoffen en ingrediënten die al gecertificeerd zijn, zonder te investeren in dure certificeringen van het eindproduct. We vermijden overbodig verpakkingsmateriaal, schakelen tussenpersonen uit en doen geen dure reclamecampagnes. Zo kunnen we hun aandacht volledig richten op het creëren van hoogwaardige, natuurlijke producten die goed zijn voor mens en planeet.

Productie en ontwikkeling

De verzorgingsproducten van MARIA ÅKERBERG worden in Zweden geproduceerd. Hoge eisen en bewust inkopen staan garant voor kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, geleverd door zorgvuldig geselecteerde kwekers en leveranciers. Al sinds de start in 1995 worden voor alle producten van MARIA ÅKERBERG steeds alle ingrediënten aangegeven. Met de wensen van onze klanten en de nieuwste ontwikkelingen in ons achterhoofd, verbeteren we voortdurend onze al bestaande en nieuwe producten en onze manier van werken.

CO2-neutrale verpakkingen

De verpakkingen van MARIA ÅKERBERG zijn gifvrij en gemaakt van suikerriet, waardoor ze bij verbranding CO2-neutraal zijn. MARIA ÅKERBERG AB is het eerste bedrijf in Europa dat CO2-vrije verpakkingen (bioplastic) introduceert. Zorg dragen voor de planeet is vanaf het begin een vanzelfsprekend onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden, lang voordat duurzaamheid een modewoord werd. Lees er hier meer over.

Markt en MÅ professionals​

MARIA ÅKERBERG is onder andere vertegenwoordigd in de Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland, Nederland, België maar ook in Spanje, Duitsland, Griekenland en de VS. Je vindt MARIA ÅKERBERG bij gediplomeerde schoonheidsspecialisten, specialisten bij spa- en wellness/sauna’s, pedicures, kappers, visagistes en masseurs. Daar worden hun producten verkocht en gebruikt bij professionele behandelingen. Om ervoor te zorgen dat zij altijd beschikken over de expertise waar klanten op rekenen, worden al onze MÅ professionals door ons getraind. Bekijk hier het overzicht van alle MÅ professionals in Nederland en België.

 

Wil jij werken met MARIA ÅKERBERG? Registreer je dan hier of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies!

Lees hier meer