Puur Cell levende plantaardige stamcellen maria akerberg

MÅ Pure Cell Treatment – Wereldwijd unieke gezichtsbehandeling met levende plantaardige stamcellen

Met onze wereldwijd unieke Pure Cell Treatment heeft natuurlijke huidverzorging een enorme stap vooruit gezet. Er wordt gebruikgemaakt van levende stamcellen van Rozewortel, die een direct en langhoudend positief effect hebben op de huid. Deze herstellende en diep doorwerkende gezichtsbehandeling versnelt het natuurlijke herstel van de huid en stimuleert de celvernieuwing met behulp van de voedzame vitaliteit van Rozewortel. De behandeling maakt gebruik van de meest krachtige antioxidanten en vitamines die de natuur te bieden heeft en die zijn ingekapseld in het celmembraan van de plant. De levende cellen worden geëxtraheerd, fijngemaakt en vervolgens in de huid gemasseerd en geven direct effect en een blijvend resultaat.

Bijzonder intensieve voedingsstoffen zorgen direct voor glans

Pure Cell Treatment maakt gebruik van de meest actieve antioxidanten van de plant en brengt een unieke opbouw van de huid op gang door het voeden op niveaus die tot voor kort onmogelijk waren. Tegelijkertijd worden de eigen antioxidatieve genen geactiveerd en krijgt de huid nieuwe kracht om zichzelf te repareren. Het resultaat is een huid met direct meer vitaliteit en een glans die in de diepte is opgebouwd en daardoor lang houdt. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, maar dankzij de opbouwende en sterk activerende eigenschappen is het resultaat het meest zichtbaar bij de rijpere huid. ​

Resultaat van de behandeling

  • Directe glans
  • Verhoogde celvernieuwing
  • Eigen huidcellen worden veerkrachtiger
  • Beter beschermd tegen vrije radicalen
  • Collageenproductie wordt gestimuleerd
  • De beschermende zuurmantel van de huid wordt versterkt
  • Het reparatiesysteem in de huid wordt geactiveerd
  • Meer vitaliteit en weerstand
  • Langdurig herstelde huid

Waarom stamcellen?

De stamcellen zijn uitsluitend verkregen uit plantaardige cellen. Het gaat hierbij om zogenaamde ongespecialiseerde cellen waarvan de uiteindelijke functie nog niet is bepaald. Ze kunnen zich daarom nog aanpassen en een positief effect hebben op alle huidtypen en huidcondities. Afhankelijk van de conditie van je huid zullen de voedingsstoffen van de stamcellen worden opgenomen en ingezet om zichzelf te repareren waar dat nodig is.

Stamcellen leken tot voor kort onbruikbaar voor huidverzorging, omdat niemand erin slaagde om ze lang genoeg in leven te houden. Bovendien werd het nagenoeg onmogelijk geacht om stamcellen van planten op te kweken. Wij maken gebruik van een eigen kweekproces, het resultaat van een jarenlang onderzoeksproject in samenwerking met de Zweedse landbouwuniversiteit (SLU) in Alnarp. De stamcellen worden gekweekt in een steriele en beschermde omgeving die zo is aangepast dat de cellen hun potentieel volledig kunnen ontwikkelen en de huid een bijzonder intensieve voeding kunnen geven. ​

Eén behandeling voor iedereen – altijd

Dankzij het unieke vermogen van de stamcellen om zich aan te passen en precies dáár hun werk te doen waar de huid dat nodig heeft, is de behandeling te gebruiken bij alle huidcondities. Bovendien kan de huid het hele jaar door worden versterkt en gerevitaliseerd. Wij adviseren een professionele gezichtsbehandeling met Pure Cell Treatment om de zes weken, in combinatie met een goede huidverzorgingsroutine thuis.

Waarom Rozewortel?

Rozewortel wordt ook wel ”the Root of the Arctic” genoemd en door de versterkende en verjongende eigenschappen staat het ingrediënt inmiddels bekend als hét anti-aging supplement van de 21e eeuw. De bloem komt van nature voor langs de Zweedse scherenkust en in het oosten van Siberië. Het is ook een bekende geneeskrachtige plant binnen de traditionele geneeskunde vanwege de ontstekingsremmende eigenschappen en het hoge gehalte aan antioxidanten. Rozewortel wordt bovendien gebruikt als voedingssupplement voor het verbeteren van lichamelijke en geestelijke prestaties en bij het tegengaan van vermoeidheid, stress en depressie.

Vind en MÅ salon bij jou in de buurt

Je vindt MARIA ÅKERBERG bij goed opgeleide schoonheidsspecialisten, specialisten bij wellnessresorts en beautyfarms en masseurs. Daar worden onze producten verkocht en gebruikt bij professionele behandelingen.

Gebruik de link hieronder om een salon bij jou in de buurt te vinden. In het zoekveld kun je de naam van de salon, de plaats of het land invoeren.

Klik op de de naam van de salon voor openingstijden, het bezoekadres en andere informatie over de salon.