gezichts-behandeling-maria-akerberg

MÅ Antirouge Treatment – Een hydraterende en versterkende behandeling voor een reactieve huid of en dunne huid met couperose

ANTIROUGE TREATMENT van MARIA ÅKERBERG is uitermate hydraterend en geeft de huid meer weerstand. Bij de behandeling wordt een extract gebruikt uit de barst van de Paardekastanje waarmee ook kleine bloedvaatjes worden versterkt. Hierdoor is de behandeling perfect voor een gevoelige huid of een huid met couperose.

De behandeling begint met een aangepaste reiniging en een zeer milde peeling waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Vervolgens wordt SERUM ANTIROUGE INTENSIVE opgebracht dat in de huid wordt gemasseerd / gesluisd. Vaak wordt er voor een nog effectievere massage ook een geschikte olie gebruikt. Daaroverheen wordt een verzorgend en hydraterend gezichtsmasker aangebracht dat je 10 tot 20 min laat inwerken. Het gezichtsmasker wordt vervolgens verwijderd en de behandeling wordt afgesloten met serum, olie, dagcème en oogcrème.

Dit doet de behandeling

 • Versterkt de huid
 • Helpt tegen couperose
 • Laat de huid stralen en maakt deel elastischer
 • Ontstekingsremmend, goed bij een huid met bijvoorbeeld lichte acne
 • Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige huid

Wanneer is het geschikt?

De behandeling kan het hele jaar door worden uitgevoerd. Hij is met name geschikt wanneer de huid wat extra verzorging nodig heeft en wanneer deze flink wordt blootgesteld aan invloeden van buitenaf, zoals kou, wind en zon. De behandeling is ook geschikt voor een huid met een neiging tot couperose en een huid met rosacea.

Na de behandeling

Het resultaat van de behandeling, is sterk afhankelijk van de conditie van de huid en de verzorging van de huid thuis.

Wat je in de toekomst in de spiegel ziet, wordt nu al bepaald door je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Voor het beste resultaat gebruik je daarom ook thuis de producten van MÅ. We adviseren altijd een basis bestaande uit reiniging, gezichtswater, dagcrème en oogcrème. Voor meer diepgaande resultaten adviseren we een aanvulling met serum, olie en balsem.

Maak de keuze voor huidverzorgingsproducten altijd op basis van het huidtype en de conditie van de huid. Je reseller helpt je bij het vinden van de juiste producten.

Voor een goed resultaat is ook een regelmatig bezoek aan de schoonheidsspecialist nodig. We adviseren twee keer per jaar een kuur van vijf behandeling.

Vermijd het volgende

 • Afhankelijk van de aanbevelingen van je schoonheidsspecialist mag de huid gedurende 24-48 uur na een gezichtsbehandeling niet worden blootgesteld aan de zon.
 • Vermijd make-up en huidverzorging van andere merken tijdens de behandelingsperiode
 • Bescherm je gezicht tegen kou en wind

Dagelijkse huidverzorgingsroutine

Dagverzorging

 1. Was eerst je handen.
 2. Reinig daarna je gezicht met een reinigingsproduct dat past bij jouw huidtype.
 3. Afspoelen en de huid droogmaken
 4. Spray Freshener op het gezicht.
 5. Breng oogcrème aan en eventueel serum en/of olie plus een dagcrème en/of balsem.
 6. Gebruik je make-up? Kies bij deze stap dan een passende tint uit onze huidverzorgende make-up.

Nachtverzorging

 1. Reinig de huid (stap 1-4 dagverzorging)
 2. Oogcrème aanbrengen, eventueel serum en/of olie plus nachtcrème en/of balsem.

2 keer per week

 1. Geschikte gezichtspeeling aanbrengen en de huid exfoliëren gedurende enkele minuten.
 2. Breng een geschikt gezichtsmasker over de peeling aan en laat het gedurende ongeveer 20 minuten inwerken – of de hele nacht.
 3. Verwijdeer het masker met water en droog het gezicht met een schone handdoek.

Vind en MÅ salon bij jou in de buurt

Je vindt MARIA ÅKERBERG bij goed opgeleide schoonheidsspecialisten, specialisten bij wellnessresorts en beautyfarms en masseurs. Daar worden onze producten verkocht en gebruikt bij professionele behandelingen.

Gebruik de link hieronder om een salon bij jou in de buurt te vinden. In het zoekveld kun je de naam van de salon, de plaats of het land invoeren.

Klik op de de naam van de salon voor openingstijden, het bezoekadres en andere informatie over de salon.

Vind een MÅ salon