AHA Cleansing Milk van MARIA ÅKERBERG is een exfoliërende gezichtsreiniger met gefermenteerd Melkzuur en verzachtende Jojoba-olie NIEUW!

De reiniger helpt bij het verwijderen van vuil en is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de reactieve huid. Bijzonder aan te raden voor een droge en rijpere huid, omdat het de huid helpt vocht vast te houden en deze tegelijkertijd laat stralen. AHA Cleansing Milk is ook uitstekend voor de gecombineerde huid, omdat het melkzuur een extra diepreinigend effect heeft en grove poriën verkleint.

Het door ons gebruikte Melkzuur komt uit suikerbieten en is dezelfde soort melkzuur die wij van nature in ons lichaam hebben (om vocht te binden). Het heeft een revitaliserende en licht exfoliërende werking. Melkzuur draagt bovendien bij aan het versterken van de collageenvezels in de huid.

Het product is biologisch en van nature zelfconserverend. Inhoud: 125 ml of 250 ml. De verpakking is van bio-plastic, gemaakt van suikerriet en is CO₂-neutraal bij verbranding. Lege verpakking als plastic afval scheiden (PMD).

GEBRUIKSAANWIJZING

Deze reiniger wordt gebruikt als aanvulling op onze andere reinigers. Als je een normale tot droge huid hebt, reinig dan een paar keer per week met AHA Cleansing Milk. Heb je een huid die uit balans is en met grove poriën? In dat geval kun je deze reiniger eens per dag gebruiken.

Reinig de huid eerst met Pre-Cleansing Oil om make-up en onzuiverheden te verwijderen. Spoel af en gebruik vervolgens AHA Cleansing Milk.

Breng AHA Cleansing Milk aan op de droge huid en masseer in de huid met zachte, cirkelende bewegingen, zonder aan de huid te trekken. Vermijd de gevoelige huid rond de ogen. Spoel vervolgens af met lauw water, bij voorkeur met een cellulose reinigingssponsje. Sluit af met een geschikte Freshener (gezichtswater).

 

Naar AHA CLEANSING MILK