”Onze producten beginnen met het zaadje van de plant, dat tijdens zijn groei zorgt voor een unieke vorm van zelfbescherming: een zelfconserverend systeem.” 

Dit bijzondere systeem hebben we afgekeken van de natuur. Door plantaardige ingrediënten als basis te gebruiken, vermijden we synthetische stoffen.

Planten die zonder pesticiden groeien, worden sterker en veerkrachtiger. Wij kiezen altijd voor plantaardige en biologische ingrediënten, waardoor synthetische conserveringsmiddelen overbodig zijn. We benutten de natuurlijke werking van planten en creëren zo een zelfconserverend systeem voor onze producten. Dit garandeert dat we uitsluitend ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit gebruiken.

Onze producten moeten absoluut vrij zijn van bacteriën, omdat onze conservering daarop niet is berekend. Daarom gebruiken we alleen gedestilleerd water in plaats van kraanwater. Bovendien kunnen we geen dierlijke producten verwerken, omdat deze een sterke conservering vereisen die niet past binnen ons natuurlijke conserveringssysteem.

Onze toewijding aan kwaliteit en natuur maakt dat onze producten niet alleen veilig en effectief zijn, maar ook trouw blijven aan de principes van duurzaamheid en biologische puurheid.

Geschikt voor de gevoelige huid

Onze zachte conservering is een van de redenen waarom onze klanten zo tevreden zijn. Voor de meest gevoelige huidtypes hebben we de “Gentle and More” productlijn ontwikkeld.

Een belangrijk onderdeel van onze producten is de emulgator, een stof die helpt bij het mengen van twee normaal moeilijk mengbare stoffen. Onze emulgatoren zijn afkomstig van kokosnoot en maïs en zijn uiterst mild voor de huid.

We combineren onze milde ingrediënten met actieve bestanddelen, zoals etherische oliën, om optimale resultaten te bereiken. Onze producten bieden zo de perfecte balans tussen zachtheid en effectiviteit, ideaal voor de gevoelige huid.