Het begint met het zaadje van de plant, dat tijdens de groei zelf zorgt voor een unieke zelfbescherming, het zelfconserverend systeem

Herken je deze tekst van onze producten? Inderdaad, deze hebben we geleend van de natuur, een van de vele voordelen als er plantaardige ingrediënten gebruikt worden als basis. Geen synthetische stoffen.

Wanneer planten groeien zonder in aanraking te komen met pesticiden, worden deze sterker en veerkrachtiger.

Omdat wij altijd plantaardige en biologische ingrediënten kiezen, is het niet nodig om synthetische conserveringsmiddelen toe te voegen aan onze producten. Het enige dat wij doen is de werking van de plant door te zetten en daardoor een zelfconserverend systeem creëren voor onze producten. Dit is tegelijkertijd een garantie dat wij enkel ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit kiezen.
Onze producten mogen simpelweg geen bacteriën bevatten, onze conservering kan dat namelijk niet aan.
Vandaar dat we alleen maar gedestilleerd water gebruiken in plaats van kraanwater.
Het is ook een van de redenen waarom we geen dierlijke producten kunnen gebruiken, deze hebben namelijk een hele sterke conservering nodig.

Geschikt voor de gevoelige huid

Onze zachte conservering is een van de redenen waarom we zulke tevreden klanten hebben. Wij hebben producten voor de meeste gevoelige huidtypes, onze “Gentle and More” productlijn.
De emulgator (een stof die helpt bij het mengen van twee stoffen die normaal gesproken niet of moeilijk mengbaar zijn) is ook een belangrijk onderdeel. Onze emulgatoren komen van kokosnoot en mais en zijn zeer zacht voor de huid.
We combineren onze milde ingrediënten met actieve ingrediënten, zoals etherische oliën, om tot het gewenste resultaat te komen.

Samenvatting van ons zelfconserverend systeem

Een manier om te laten zien dat MARIA ÅKERBERG AB ingrediënten heeft van de allerhoogste kwaliteit, is de mogelijkheid van een zelfconserverend systeem. Het zelfconserverend systeem in de producten van MARIA ÅKERBERG is en manier om te laten zien dat MARIA ÅKERBERG AB ingrediënten heeft van de allerhoogste kwaliteit, is de mogelijkheid van een zelfconserverend systeem.

  • Ze kan geen enkele bacterie in haar producten toestaan als we dit zelfconserverend systeem willen gebruiken
  • Ze past derhalve geen kraanwater toe in haar producten; het bevat te veel bacteriën
  • Ze maakt alleen gebruik van gedestilleerd water
  • Ze staat voor natuurlijke conservering in haar producten en gebruikt ze op en manier zodat ze de conservering van het product waarborgt
  • Voorbeelden van natuurlijke ingrediënten met conserverende eigenschappen zijn Zout, Tijm en Rozemarijn.

 

Bron: MARIA ÅKERBERG Official