Wat is hoofdluis?

De hoofdluis (Pediculus humanus capitisis) is een zeer klein insect dat leeft op warme en behaarde plekjes op het hoofd. Hoofdluizen zijn vervelende beestjes die kunnen zorgen voor een irriterend en jeukend gevoel op het hoofd. Ze komen vooral voor bij kinderen op de basisschool, waar ze zich gemakkelijk kunnen vermenigvuldigen en verplaatsen naar andere kinderen.

Natuurlijke thuiskuur

Die kleine ongewenste luizen kun je verwijderen met onze natuurlijke haarolie Specials For Hair.

Olie tegen luizen is een alom bekende en veilige methode die zijn waarde heeft bewezen. Het ademhalingsmechanisme van luizen kan water meerdere uren lang buiten de deur houden, maar bij olie lukt dat niet. De olie maakte het bovendien lastiger voor de eitjes om zich te hechten, waardoor ze ook makkelijker kunnen worden verwijderd. Gewoon pure biologie eigenlijk!

Creëer een biologische thuiskuur met de producten Specials For Hair en Hair & Body Shampoo Rosemary of Hair & Body Shampoo Lemongrass. Doe het als volgt: Kam het haar eerst uit met een luizenkam. Breng een ruime hoeveelheid Specials For Hair aan op de hoofdhuid. Laat de olie ’s nachts inwerken. Bescherm je kussen met een handdoek. Daarna was je het haar met Hair & Body Shampoo Rosemary of Lemongrass. Herhaal dit drie keer met telkens een week ertussen om te controleren en nieuwe aanvallen op tijd te stoppen.