maria-akerberg-professionals-resellers-cursus-trainingWelkom bij onze online Cursussen voor echte huidverzorging!

Tevreden eindgebruikers, dat is wat MARIA ÅKERBERG altijd naar streeft. Eindgebruikers zijn tevreden wanneer hen het juiste product wordt aangeraden. Dat stelt hoge eisen aan de kennis van de behandelaar en aan dat van de reseller van het merk MARIA ÅKERBERG. Wij bieden onze resellers daarom een aantal (verplichte) cursussen aan.

 

Verplichte cursussen voor schoonheidsspecialisten en specialisten bij wellnessresort en beauty farm

  1. Basiscursus Productkennis Huid/Spa (2 dagdelen) Na het afronden van de cursus ben je een goedgekeurde reseller.
  2. Cosmetische Chemie (2 dagdelen) Een cursus waarbij je meer leert over de unieke grondstoffen die MARIA ÅKERBERG gebruikt.
  3. Huidaandoeningen (2 dagdelen) Een cursus waarbij je meer te weten komt over de producten van MARIA ÅKERBERG en het gebruik ervan bij verschillende huidaandoeningen.

Cursus 2 en 3 moeten uiterlijk in het tweede jaar als reseller worden gevolgd.

 

Verplichte cursus voor kapper, masseur, pedicure, visagist en receptionist

  • Basiscursus Productkennis Masseur (1 dagdeel) Een cursus waarbij de nadruk ligt op onze producten voor lichaamsverzorging en haarverzorging. Na het doorlopen van de cursus ben je een goedgekeurde reseller.

Overige cursussen

  • Pure Cell Education (1 dagdeel) Kan alleen worden gevolgd door schoonheidsspecialiste en specialisten bij wellnessresort en beauty farm die de Basiscursus Productkennis hebben doorlopen. Een cursus met praktische onderdelen, waarbij de deelnemers onze unieke Pure Cell Treatment leren uitvoren.

 

Cursussen

Wanneer je je eerste bestelling hebt geplaatst zul je worden aangemeld voor de eerstvolgende online Basiscursus Productkennis.

De cursussen meerdere keren per jaar gehouden door onze vertegenwoordiger in Nederland: Maria Kroezen-Åkersten (LaCasaMia Beauty).

Een overzicht van cursusdata en meer gedetailleerde informatie over de inhoud en logistiek van de cursus wordt een aantal keer per jaar door LaCasaMia  Beauty verstuurd, waarna je je kunt aanmelden.