Het voorjaar staat voor de deur!

Het zonnetje kijkt al wat vaker om de hoek en de natuur staat op het punt om weer prachtig groen te worden. Ga lekker naar buiten, geniet van de zon en laat je lichaam de voorraad o zo belangrijke vitamine D aanvullen. Zo blijf je de rest van het jaar gezond, sterk en vrolijk.

Denk aan zonbescherming

Ben je van plan om langere tijd in de zon door te brengen, vergeet dan niet om je dagelijkse huidverzorgingsroutine uit te breiden met natuurlijke zonbescherming. Voordat je naar

buiten gaat kun je een van onze zonnebrandcrèmes over je dagcrème aanbrengen.

Waarom bevatten onze dagcrèmes geen zonnefactor?

In een klimaat waar de zon niet het hele jaar door schijnt hebben we alle natuurlijke vitamine D die we kunnen krijgen hard nodig. Wij vinden het daarom belangrijker om voldoende

vitamine D aan te maken dan om het hele jaar zonbescherming te gebruiken. Bovendien willen we graag dat je nadenkt over wat je op je huid smeert. Wij zien liever dat je je dagelijkse huidverzorgingsroutine uitbreidt met zonbescherming wanneer dat nodig is, en niet standaard iedere dag van het jaar.

Sun Lotion SPF 20

is een ideale zonnebrandcrème. Hij beschermt de huid tegen de schadelijke stralen van de zon en verzorgt deze tegelijkertijd. De crème bevat het natuurlijke zonnefilter Titaandioxide dat zich als een laagje op de huid legt en de stralen van de zon reflecteert. Door de nieuwe formule ziet je huid er bovendien  uit.

Adviesprijs: € 23,65 voor 100 ml en € 7,50 voor 30 ml (reisverpakking). De verpakking is van bio-plastic, gemaakt van suikerriet en is CO₂-neutraal bij verbranding.

Naar onze Zonnebrandproducten