actie-paria-akerberg-bruin-zonder-zon-bio-eco

ACTIE! 25% KORTING OP TAN IN A TUBE | MARIA ÅKERBERG

Een heerlijke zomerse tint, zonder te zonnen!

Je kunt nu onze zomerfavoriet Tan in a Tube extra voordelig bestellen! Het is een milde zelfbruiner voor lichaam en gezicht die de huid geleidelijk een mooie, zongebruinde tint geeft. Het maximale kleureffect is zichtbaar nadat je de crème 3 tot 4 dagen achter elkaar hebt gebruikt. De exacte kleur die de huid krijgt hangt af van de hoeveelheid pigment in de huid.

Actieprijs: € 14,90 (Waarde: € 19,90)

De aanbieding loopt tot en met 30 juni.

Hoe werkt onze zelfbruiner?

De werkzame stof is Dihydroxiacetone (DHA), een stof die zijn waarde heeft bewezen en die al sinds de jaren 50 van de twintigste eeuw wordt gebruikt in zelfbruiners. DHA is een suikertype dat reageert op de zuurstof in de lucht en eiwitten in de buitenste laag van de huid (vergelijkbaar met de bruining die ontstaat als je een hap uit een appel neemt en die vervolgens laat liggen). Anders dan bij bruin worden in de zon gaat de kleur dus niet de huid in, maar blijft die aan het oppervlak.

Zo gebruik je Tan in a Tube

Voordat je Tan in a Tube gaat gebruiken is het belangrijk om de huid in de dagen ervoor eerst een aantal keer te peelen. Vergeet ook niet dat een droge huid meer absorbeert. Om donkere vlekken te voorkomen op extra droge plekken, zoals ellebogen en knieën, moet je die eerst goed hydrateren met Body Lotion voordat je Tan in a Tube opbrengt. De kleur wordt dan gelijkmatiger.

Vermijd de haargrens en de wenkbrauwen en voorkom dat er scherpe overgangen ontstaan. Dit doe je door te zorgen voor vervaging en geleidelijke overgangen tussen delen van de huid met en zonder Tan in a Tube. Vergeet niet om na het aanbrengen je handen te wassen! Let op je kleding! Kleed je pas aan als het product goed is gedroogd.

Het kan acht uur duren totdat het effect maximaal zichtbaar is. De kleur wordt natuurlijk en voor een donkerdere tint zul je Tan in a Tube een aantal dagen achter elkaar moeten gebruiken. De kleur zal langzaam maar zeker weer minder worden. Gebruik Tan in a Tube daarom om de drie tot vijf dagen om de kleur te behouden.

Naar de aanbieding in onze webshop