seizoens-wisseling-periorale-dermatitisSeizoenswisselingen en Periorale Dermatitis

Wanneer na de herfst de winter zijn intrede doet met kou en droge lucht, krijgen mensen die lijden aan Periorale Dermatitis ook wel clownseczeem genoemd) vaak last van hun huid. Dit uit zich in roodheid rond de ogen en de mond.

Voor een gezonde en goed verzorgde huid raden we dan het volgende aan:

Pas je huidverzorgingsroutine aan en volg voor het beste resultaat onze DEEPSKIN ORGANICS-methode.

Producten van MARIA ÅKERBERG onderscheiden zich door hun milde en natuurlijke ingrediënten, waardoor ze zeer geschikt zijn voor mensen die last hebben van Periorale Dermatitis. Het is echter belangrijk om te onthouden dat Periorale Dermatitis een huidaandoening is en geen huidtype. Verschillende huidtypen kunnen er last van hebben, dus zorg er altijd voor dat je je huidverzorgingsroutine aanpast aan je specifieke huidtype.

CLEANSING CLAY is een van onze meest milde gezichtsreinigers en is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige huid. Je kunt deze reiniger dagelijks gebruiken en hem twee keer per week afwisselen met onze gezichtsreiniger AHA CLEANSING MILK.

NEROLI FRESHENER is een balancerend gezichtswater en kan ook voor alle huidtypen worden gebruikt, inclusief de gevoelige huid.

SERUM ANTIROUGE heeft kalmerende en versterkende eigenschappen.

Voor extra bescherming is COLD PRESSED JOJOBA OIL een uitstekende keuze. Breng deze olie aan na het serum.

FACE PROTECTION is een dagcrème die verzacht en roodheid vermindert. Geschikt voor zowel de droge als de gevoelige huid. Combineer tijdens de koude, droge wintermaanden met FACE BALM voor maximale bescherming.

Tot slot, het gebied rond de ogen en de mond kan wat extra aandacht gebruiken. Voor extra verzorging en verlichting kan SPECIALS FOR FEET, dat Tea Tree Oil bevat, met een vochtig wattenschijfje worden aangebracht op de gebieden met Periorale Dermatitis.

 

Lees hier meer over Periorale Dermatitis