Nu lanceren MARIA ÅKERBERG een mineraalsupplement in de vorm van magnesiumolie in een handige sprayfles. Magnesium Oil, die veel voordelen heeft, wordt eenvoudig door de huid geabsorbeerd.

Magnesium Oil van MARIA ÅKERBERG
Magnesium Oil bestaat uit Magnesium plus schoon en geconcentreerd water.

Doordat het vloeibaar is trekt de olie gemakkelijk in de huid. Hierdoor wordt het magnesiumniveau in het lichaam herstelt, waardoor het welbevinden toeneemt.

Gebruik:
Spray 5-10 keer op de gewenste plaats op de huid (bijv. op het been, arm, buik, nek of rug). Er kan een prikkend gevoel optreden wat heel normaal is.

Eindig met het opbrengen van één van onze bodylotions naar keuze om op deze wijze de opname van de olie te bevorderen. Gebruik dagelijks naar behoefte.

NB: Vermijd de ogen, het gezicht en andere gevoelige plekken. Stop met het gebruik bij aanhoudende huidirritatie. Alleen voor uitwendig gebruik.

Wat is magnesium?

Magnesium is een metaal en een mineraal van levensbelang. Dit mineraal is van grote invloed op een aantal vitale lichaamsfuncties, zoals zenuwen en spieren. Magnesium bevindt zich in veel levensmiddelen, zoals noten, zaden, granen, peulvruchten, vlees en vis.

Magnesium Oil van MARIA ÅKERBERG bestaat uit magnesiumchloride. Dit is een soort magnesium, die in vloeibare vorm gebruikt wordt. Het product heeft een groot absorptievermogen en trekt daardoor eenvoudig in de huid.

Kan Magnesium Oil tijdens zwangerschap of borstvoeding gebruikt worden?

Absoluut.

Kan men te veel Magnesium binnen krijgen?

Nee, de huid neemt nooit meer op, dan ze kan hebben.

Waarom zou ik Magnesium Oil gebruiken in plaats van magnesiumtabletten?

Magnesiumolie wordt eenvoudig door de huid opgenomen en werkt daardoor sneller dan tabletten.

Waardoor ontstaat een tekort aan magnesium?

De meest gebruikelijke oorzaak is een slechte voeding waardoor spieren, de spijsvertering en het immuunsysteem beïnvloed kunnen worden. Te weinig magnesium in het lichaam kan het concentratievermogen verminderen en soms zelfs slaapproblemen opleveren.

Hoe weet ik, dat mijn lichaam meer magnesium nodig heeft?

De signalen van een magnesiumtekort verschillen van persoon tot persoon. De meest voorkomende symtomen zijn migraine, restless legs, kramp (bijv. in de kuiten) en trillen van de ooghoeken.

anbos-wit
maria-akerberg-logo-wit-2