maria-akerberg-beauty2buy-najaar-beurs-utrecht

Maak kennis met MARIA ÅKERBERG op Beauty2Buy!

Als een familiebedrijf aan de Zweedse westkust en hét toonaangevende biologische merk binnen de professionele huidverzorging in Zweden, doet MARIA ÅKERBERG al sinds de start in 1995 haar best om bij te dragen aan een mooiere wereld. “In onze eigen fabriek in het kustplaatsje Frillesås produceren we huidverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging en make-up met natuurlijke mineralen en biologische ingrediënten”, aldus het Scandinavische beautymerk. MARIA ÅKERBERG gelooft in pure huidverzorging, die de natuurlijke schoonheid accentueert en die met diepwerkende producten zorgt voor blijvende resultaten.

MARIA ÅKERBERG: “Wij noemen dat Deepskin Organics® en deze filosofie zie je terug in alles wat we doen. Zo zijn we van mening dat iedereen recht heeft op huidverzorging die afgestemd isop het eigen huidtype. Onze producten zijn daarom alleen verkrijgbaar bij erkende resellers die professioneel en persoonlijk advies kunnen geven.”

LaCasaMia Beauty
Wereldwijd telt het merk ongeveer 1.200 resellers, waarvan een groot aantal in Scandinavië. Ook steeds meer Nederlandse salons vinden hun weg naar MARIA ÅKERBERG en ruim vijftig schoonheidsspecialisten, spa-en wellnessresorts, masseurs, pedicures en kappers maken inmiddels dankbaar gebruik van de biologische producten en behandelingen. Geïnteresseerde Nederlandse beautyprofessionals, kunnen terecht bij Maria Kroezen-Åkersten van LaCasaMia Beauty. Als schoonheidsspecialiste introduceerde ze MARIA ÅKERBERG in 2014 in Nederland en nam ze de vertegenwoordiging van het merk op zich. Als Nederlandssprekende Zweedse vormt Maria een prettige schakel tussen de Nederlandse professionals en het
hoofdkantoor in Zweden. Maria: “Wij kijken er naar uit je te ontmoeten tijdens Beauty2Buy in de Jaarbeurs. Kom langs bij stand 3C041 en ontdek meer over MARIA ÅKERBERG!”

Meer informatie:
LaCasaMia Beauty
Tel. 06-53757003
www.lacasamia.nl
www.mariaakerberg.com/nl
Standnummer Beauty2Buy: 3C041