LaCasaMia Beauty

​Via deze site kan je kennis maken met mijn praktijk in Emmen en de natuurzuivere behandelingen die hier gegeven worden.

Sinds 2000 heb ik mijn Stivas vakdiploma Schoonheidsspecialist en beoefen ik dit vak met veel plezier.

De salon is sinds de start in 2000, aangesloten bij de ANBOS, de Nederlandse branche-organisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten.

In 2014 heb ik de Basiscursus Productkennis MARIA ÅKERBERG Deepskin Organics bij MARIA ÅKERBERG AB in Zweden bijgewoond en heb toen als eerste reseller deze mooie en complete biologische huidverzorgingslijn geïntroduceerd in Nederland!

Onze visie op huidverbetering & kwaliteit

Voor ons staat de kwaliteit van de behandeling en het product voorop als het gaat om huidverbetering, maar ook tijd & aandacht aan de klant geven noemen wij kwaliteit.
In deze drukke maatschappij merken wij dat klanten echt tot rust komen en dat ze weer met een “volle accu” tevreden naar huis gaan!

Dat geven ons veel voldoening in het werk, want schoonheid komt niet alleen van buiten maar ook van binnen!

MARIA ÅKERBERG Deepskin Organics | Biologische verzorgingsproducten

Sinds begin 2014 werken wij met de Zweedse biologische huidverzorgingslijn
MARIA ÅKERBERG en vanaf 2015 zijn we de vertegenwoordiger van dit merk in Nederland.

​De producten van MARIA ÅKERBERG Deepskin Organics zijn gemaakt uit duurzame ingrediënten.  Ze zijn gebaseerd op plantaardige- en etherische oliën en plantenextracten. Volledige natuurlijke en biologische producten, vrij van minerale oliën, siliconen, synthetische stoffen, parfums, kleurstoffen en parabenen. De verpakkingen zijn CO2-neutraal en gemaakt uit suikerriet.

100 % biologisch = 100 % natuurlijke voeding voor je huid!

anbos-wit
maria-akerberg-logo-wit-2