Wat zijn waterwratjes?

Waterwratjes (Mollusca contagiosa), ook wel bolhoedwratjes of kinderwratjes genoemd, worden veroorzaakt door een virusinfectie welke is zeer besmettelijk. Bij zowel direct als indirect contact. Indirect contact kan bijvoorbeld door het gemeenschappelijk gebruik van een handdoek ontstaan.

Advies voor je huid

Kinderen zijn vatbaarden dan volwassenen. Vanaf het moment van besmetting kan het 2-8 weken duren voor de wratjes zichtbaar worden. Ze zien eruit als kleine knopjes op de huid met een krater in het midden. De wratjes zijn ongevaarlijk en verdwijnen vanzelf. Het genezingsproces kan 6-8 maanden duren. Wil jij dit proces versnellen dan kan je onze biologische én antibacteriële olie Specials For Feet uit gebruiken. Stip de wratjes iedere avond aan tot ze verdwenen zijn. Dit kan ongeweer 2 weken duren.

Weet je niet zeker of jij of je kinderen waterwratjes hebben, bezoek in dat geval en van onze kundige wederverkopers.

Specials For Feet is een biologische olie met Tea Tree olie, Citroenolie en Olijfolie met extra vitamine E. Deze olie is niet alleen effectief tegen waterwratjes maar lost ook hardnekkige eelt op en werkt ook preventief tegen eeltvorming. Specials For Feet helt droge voeten en nagels in een betere conditie te brengen.