maria-akerberg-actie-firming-face-decolletage-duo

Een gladde en stevige huid met ons Firming Face & Décolletage Duo!

Firming Face & Décolletage Duo bestaat uit:
Royal Facial Oil GLA 100 ml
Neck & Décolletage Cream 50 ml

Royal Facial Oil GLA is een gezichtsolie met Borageolie, Jojoba-olie en Rozenbottelzaadolie en is geschikt voor alle huidtypen. Hij zorgt voor meer elasticiteit en verhoogt het vochtgehalte in de huid. Dit heeft een gladmakend effect dat vooral goed zichtbaar is bij de rijpere of droge huid.

Neck & Décolletage Cream is een gladmakende crème voor hals en decolleté. Het product heeft een rijke consistentie die makkelijk intrekt en speciaal is ontwikkeld voor de rijpere huid die versteviging nodig heeft. Bakuchiol (Retinol), verkregen uit de Babchi-plant (Psoralea Corylifolia), hydrateert en stimuleert de collageenproductie van de huid. De huid wordt egaler en fijne lijntjes en rimpels worden minder duidelijk zichtbaar.

Prijs: € 49,90
(Waarde € 74,80)

De aanbieding geldt van 1 januari – 28 februari.
De producten zijn van nature zelfconserverend en worden in een geschenkverpakking geleverd.

Gebruiksaanwijzing

Breng Royal Facial Oil GLA zowel ’s morgens als ’s avonds aan op het gezicht, de hals en het decolleté. Als de huid droog is, zul je zien dat deze de benodigde olie absorbeert. Het is belangrijk om de huid de hoeveelheid te geven waar ze om vraagt.

Neem daarna een ruime hoeveelheid Neck & Décolletage Cream en breng deze aan op de hals, het decolleté en de schouders. Als je houdt van een extra rijke gezichtscrème, kun je Neck & Décolletage Cream ook op het gezicht gebruiken.

Link naar de aanbieding in onze webshop!