gezichtsbehandeling

Activerende en liftende behandeling voor de rijpere huid (niet gevoelig) die glans geeft aan de huid en duidelijke ouderdomstekenen verminderen

Voordelen met deze behandeling

Een gezichtsbehandeling bij LaCasaMia Beauty is een goede investering. Er vindt een grondig onderzoek van de huid plaats en wij laten zien welke producten geschikt zijn om thuis te gebruiken.

We raden je aan om elke vier tot zes weken een gezichtsbehandeling, in de vorm van een stimulerende gezichtsmassage en diepe reiniging, te ondergaan. Je geeft de huid hiermee het beste verzorging.

  • Liftend
  • Activerend
  • Anti-stress
  • Verbetert de doorbloeding
  • Herstelt de glans
  • Werkt preventief tegen mee-eters
  • Werkt preventief tegen rimpels
  • Handmassage met aromatherapie en nagelolie

De rijpere huid verliest geleidelijk vocht en elasticiteit. Er is dan speciale zorg nodig, welke is afgestemd op de individuele behoefte, in de vorm van voedingsrijke, activerende producten die diep werken. In deze behandeling werken wij met producten van MARIA ÅKERBERG, die geschikt zijn voor de rijpere huid. De serie Supplement is aan dit huidtype aangepast. Omdat deze producten activerend werken, zijn ze niet geschikt voor de gevoelige huid.

Bij deze behandeling gebruiken wij de lijn Supplement. De bijhorende producten zijn perfect voor personen met een rijpere en matte huid die elasticiteit en glans terug willen krijgen. Deze serie bestaat uit producten die de huid activeren en veroudering lijken tegen te gaan. Ze zijn gebaseerd op de essentiële oliën van Mandarijn, Neroli, Lavendel en Rozemarijn. De oliën werken samen en geven de huid glans.

NB! Deze serie wordt niet aanbevolen voor een gevoelige huid. Als je een rijpere huid hebt die ook gevoelig is, dan raden we in plaats daarvan onze serie More aan.

Producten die we adviseren

Een passende reiniging voor de rijpere huid is OLIVE CLEANSING. Maak je reiniging compleet met een lotion, bijvoorbeeld NEROLI FRESHENER of FLOWER FRESHENER.

Een aanbevolen serum is SERUM MOIST, dat diep hydrateert.

Als gezichtsolie adviseren wij ROYAL FACIAL OIL SUPPLEMENT. Deze is natuurlijk gladmakend en activerend.

FACE LOTION SUPPLEMENT en NIGHT CREAM MORE zijn perfect als dag- en nachtcrème. Beide bevatten verstevigende ingrediënten.

Voor rond de ogen adviseren we EYE CREAM MORE. Deze werkt liftend op hangende oogleden.

Bij behoefte kun je ook nog FACE BALM gebruiken, Dit is een verzachtende gezichtsbalsem die het vocht in de huid kapselt en haar tegen externe invloeden, zoals wind en koude, beschermt. ’s Nachts kun je NIGHT BALM gebruiken.

Extra verzorging

Vitamineboost

We raden je aan om ongeveer twee keer per week je huid een boost te geven met vocht en vitamines met PAPAYA PEELING en FACE MASK MORE.

Met deze combinatie verwijder je ook dode huidcellen. Face Mask More bevat ook een exclusief extract van de Perzische Zijdeboom dat oplichtend werkt op de huid.

Energiekick

Als je denkt dat je huid extra energie en antioxidanten nodig heeft, dan raden we aan om SERUM C, dat rijk is aan vitamine C, te gebruiken. Combineer met NIGHT CREAM voor een sterker, dieper effect. Deze producten maken de huid lichtgevoelig en zijn daarom alleen geschikt voor gebruik ’s nachts.

anbos-wit
maria-akerberg-logo-wit-2