MORE FOR YOU!

More For You bevat twee van onze bekroonde producten: Face Lotion More en Night Cream More. Beide zijn bij de Organic Beauty Awards in Zweden verkozen tot Product van het Jaar! (In 2016 en 2020) Deze hydraterende crèmes helpen dag en nacht bij het verminderen de van zichtbare tekenen van veroudering.

More For You bevat:
Face Lotion More 100 ml
Night Cream More 100 ml

De producten zijn verpakt in een geschenkdoos.

Face Lotion More is een hydraterende dagcrème voor de rijpere huid. Rodeklaver-extract en etherische olie van Roos, Patchouli en Bergamot herstellen de elasticiteit en de veerkracht van de huid. Rode Klaver bevat isoflavonen, die de ouder wordende huid stevig houden en de vochtbalans herstellen. Studies tonen dat wanneer rodeklaver-extract op de huid wordt gebruikt, het de celvernieuwing stimuleert. De huid wordt gezonder en gladder.

Night Cream More is een voedende nachtcrème voor de rijpere huid. De crème gaat de zichtbare tekenen van een verouderende huid tegen en heeft een hydraterend effect op de droge huid. Koolzaadolie en Duindoornolie geven Night Cream More een luxe consistentie en effectieve formule. Duindoornolie is rijk aan antioxidanten, vetzuren en vitamine C. De olie is uitermate geschikt om ’s nachts de beschermende laag van de huid te versterken. Etherische olie van Sinaasappel, Roos en Pepermunt hebben een gladmakend effect en geven de crème een frisse geur.

Actieprijs: € 69,90 (Waarde € 94,80)

Geldig van 25 oktober t/m 31 december.

De producten zijn biologisch en  zijn van nature zelfconserverend. Inhoud 2x 100 ml. De verpakkingen zijn van bio-plastic, gemaakt van suikerriet en is CO₂-neutraal. De geschenkdoos is van recycled Zweeds papier.

Naar MORE FOR YOU